Список новин

5 простих кроків створення стильної і яскравої ванної кімнати

Сірі будні дуже хочеться розбавити яскравими фарбами. Насичені дизайни, що відрізняються соковитими відтінками і сміливими рішеннями, надзвичайно популярні. Створити стильну і яскраву ванну кімнату ..
Вся стаття

Додано:07.04.2017

5 способів зробити маленьку ванну кімнату стильною і просторою

У Вас невелика ванна кімната і Ви не знаєте, як зробити її стильною та як розмістити в ній всі необхідні речі? Це зовсім нескладно, адже навіть найкомпактніше приміщення стане комфортним, функціона ..
Вся стаття

Додано:07.04.2017

Стильні білі комплекти меблів для ванни від торгових марок Botticelli і Ювента

Білий колір – один з найбільш часто використовуваних в інтер'єрі ванних кімнат, і не дарма. Він прекрасно поєднується з іншими кольорами і відтінками, додає простору додаткового об'єму, добре підхо ..
Вся стаття

Додано:26.03.2017

5 простих і доступних способів, як зробити ванну кімнату стильною та функціональною

Не можна посперечатися з тим, що сьогодні на ринку дуже великий вибір виробів для ванних кімнат. Величезна кількість виробів часто заважає зосередиться і придбати саме те, що Вам потрібно. У салона ..
Вся стаття

Додано:26.03.2017

5 яскравих варіантів оформлення ванної кімнати

Меблі для ванних кімнат Botticelli і Ювента – це результат роботи дизайнерів-професіоналів, які спроектували вироби, що привабливо та стильно виглядають, легко поєднуються і допомагають дуже просто ..
Вся стаття

Додано:24.03.2017

5 ТРЕНДІВ 2016 РОКУ ПРО ЯКІ ВИ НЕ ЗНАЛИ

Слідкуєте за новинками і хочете мати найстильніший будинок? Сьогодні ми розповімо Вам про тренди 2016 року за версією авторитетного американського журналу ELLE DECOR. Часи пастельних кольорів в ..
Вся стаття

Додано:07.07.2016

Виставка меблів для ванної в Дніпрі

Хочете купити меблі в ванну кімнату? Набридло ходити по гіпермаркетах? Чи не довіряєте інтернет-магазинам, тому що в них не можна побачити товар наживо? Ми пропонуємо дуже просте рішення! Тільк ..
Вся стаття

Додано:28.05.2016

БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА

Так, у меблів для ванної кімнати ТМ «Juventa» і ТМ «Botticelli» багато переваг: виготовлені на сучасній фабриці екологічно чисті стійкі до подряпин, вицвітання повністю во ..
Вся стаття

Додано:22.05.2016

5 порад, як доглядати за меблями у ванній кімнаті

Подивитися товари Prato Існує два міфи з приводу догляду за меблями у ванній. Перший - потрібно докладати дуже багато зусиль, другий - за меблями у ванній кімнаті взагалі можна не догля ..
Вся стаття

Додано:25.04.2016

Поради від фахівців: як вибрати меблі в ванну

Визначитися з вибором – це найважче. Адже потрібно підібрати виріб, який мав би необхідні розміри, вписувався в інтер'єр, подобався Вам і до того ж, був якісним. Для того, щоб допомогти Вам зро ..
Вся стаття

Додано:23.02.2016

ЦІНИ ТАНУТЬ! -20% НА МЕБЛІ ДЛЯ ВАННИХ

Тільки до 01.03.2016 у Вас є можливість заощадити і придбати меблі в ванну кімнату до 20% дешевше! Ми, як офіційні представники ТМ «JUVENTA» і ТМ «BOTTICELLI», пропонуємо Вам можливість: ..
Вся стаття

Додано:06.02.2016

Супер пропозиція від офіційного представника

Тільки в цьому місяці ТМ «Botticelli» пропонує Вам унікальну можливість заощадити 20%! Витрачайте більше на себе і економте на меблях у ванну кімнату до 4 000 гривень. Економія в точних чис ..
Вся стаття

Додано:26.10.2015
К началу страницы
Вгору